Đuveč s mesom

  • 90 min
  • Srednje
  • Sastojci za 4 osobe
Autor Marko Vukman
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Luk narezati na kriške i propirjati, a zatim dodati meso narezano na kocke, posoliti ga i pobrašniti.
    2. Rižu oprati i dodati u lonac kao i povrće.
    3. Sve promiješati i začiniti naliti vode toliko da pokrije dno i kad proključa pokriti poklopcem ili aluminijskom folijom i peći u pećnici oko 1 sat na 200 stupnjeva.
    4. Pred kraj pečenja otklopiti. 

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!