Fileti lososa sa ljetnom salatom

  • 25 min
  • Jednostavno
  • 2 osobe
Autor Ledo
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Ledo losos filete odmrznite.
    2. Papriku i luk narežite na tanke trakice, rajčicama odstranite sjemenke pa ih narežite na tanje kriške.
    3. Naranču ogulite i odvojite meso od membrana.
    4. U zdijeli pomiješajte luk, papriku, rajčicu i naranču sa svježe nasjeckanim peršinovim listom, začinite sa soli, paprom i maslinovim uljem, ostavite sa strane.
    5. U manjoj zdjelici pomiješajte dvije žlice maslinovog ulja sa malo soli, svježe mljevenim paprom, 1 žličicom narančina soka i 1/2 žličice ružmarina.
    6. Ledo losos filete ispecite na grill tavi, prvo kožom prema dole. Kada su fileti pečeni prelijte ih sa žlicom pripremljenog umaka i servirajte uz ljetnu salatu.

Fileti i odresci

Ledo riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranjivih tvari.

Ukusno