Janjeći kotleti na povrću

  • Srednje
  • 4-6 osoba
Autor Ledo
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Kotlete marinirajte u marinadi pripremljenoj od limuna, maslinovog ulja, kumina i papra.
    2. U čvrsti snijeg od bjelanjaka lagano dodajte parmezan i sitno sjeckani bosiljak i kumin.
    3. Marinirano meso ocijedite te ga uvaljajte u smjesu parmezana, bosiljka,soli I papra.
    4. Kotlete lagano pecite u pećnici (170°C) oko 30 minuta.
    5. Dio očišćenih krumpira i mrkve narežite na krupnije kockice i kolutove, pa ih prvo skuhajte, a onda lagano prepržite na maslacu. Preostali krumpir i mrkvu skuhajte, posolite, popaprite, dodajte maslac, propasirajte i poslužiti uz meso.
    6. Umak za meso pripremite u posudi u kojoj se peklo meso tako da malo marinade prokuhate i začinite.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!