Krumpir salata sa skušom

  • 30 min
  • Jednostavno
  • Za 4 osobe
Autor Marko Vukman
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Krumpire operite i stavite u lonac s hladnom vodom. Posolite vodu, a kada zakuha, kuhajte krumpire oko 20 minuta, odnosno dok ne omekšaju.
    2. Dok se krumpiri kuhaju, odmrznute filete skuše posolite i popaprite pa pecite na tavi na 2 žlice maslinovog ulja. Prvo popecite stranu s kožom, a kada se ona zapeče, ribu termički obrađujte još 2-3 minute s druge strane.
    3. Luk narežite na tanke kolutiće, a stabljike celera grubo nasjeckajte. Od limunovog soka, 2 žlice ekstra djevičanskog maslinovog ulja, vrhnja i senfa pripremite preljev za salatu.
    4. Kuhane krumpire procijedite, a nakon što se malo ohlade, ogulite ih i narežite na komade veličine zalogaja. Pečenu ribu također narežite, pa je pomiješajte s krumpirom, lukom i celerom.
    5. Dok je još malo topla, salatu prelijte s preljevom i po potrebi joj dodajte soli i papra.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!