Lososburger

  • 20 min
  • Srednje
  • Za 4 osobe
Autor Marko Vukman
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Losos ostaviti u hladnjaku preko noći da se odledi.
    2. Sastojke za umak dobro promiješati i ostaviti sa strane. 
    3. Losos narezati na kockice, a zatim ga usitniti u multipraktiku (5 puta po jednu sekundu).
    4. Dodati jako sitno nasjeckan luk, kopar, hren, med, sol, papar, krušne mrvice i limunov sok i sve zajedno izmiješati u multipraktiku par puta po jednu sekundu.
    5. Oblikovati popečke i ispeći ih na ulju u tavi.
    6. Krišku integralnog kruha namazati umakom, staviti salatu po želji poput rikule i na nju popečak te ga poklopiti s drugom kriškom kruha.

Fileti i odresci

Ledo riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranjivih tvari.

Ukusno