Palačinke s povrćem i sirom s plemenitim plijesnima

 • 35
 • Jednostavno
 • za 4 osobe
Autor Marko Vukman
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
  1. Smjesu za palačinke pripremiti tako da se prvo umute jaja i doda im sol i maslinovo ulje, a zatim umiješa brašno pa vodu. Ispeći palačinke na tavi s neprijanjajućim dnom bez dodatka ulja.
  2. Kuhati mješavinu smrznutog povrća u kipućoj posoljenoj vodi 10 minuta. Ocijediti povrće i kada se malo ohladi grubo ga narezati.
  3. Na maslinovom ulju pirjati usitnjeni češnjak i peršin 1 minutu pa im dodati kuhano povrće i pirjati daljnje 2 minute.
  4. Povrću dodati sir s plemenitim plijesnima i pričekati da se otopi, a zatim sve začiniti paprom i skloniti s izvora topline. Smjesom povrća i sira nadjenuti palačinke.

Nezačinjene mješavine povrća

Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!