Pečena palenta s tikvicama i rajčicama

  • 40 min
  • Srednje
  • Za 4 osobe
Autor Marko Vukman
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. U loncu skuhati palentu zajedno za soli i 3 žlice ulja prema uputama na pakiranju.
    2. Palentu izliti u lim za pečenje prethodno nauljen. Po vrhu rasporediti povrće i naribani sir i zapeći do lijepe rumene boje.
    3. Izvaditi iz pećnice malo posoliti, popapriti i dodati svježu majčinu dušicu. 

Začinjene mješavine povrća

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!