Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva Celzijusa. Odmrznite filete bakalara i posušite papirnatim ručnicima pa složite na lim za pečenje. Obilno ih pokapajte maslinovim uljem, prelijte sokom limuna, posolite te pospite s kajenskom paprikom (količina prema želji, odnosno, koliko volite pikantno).
Stavite u pećnicu i pecite filete otprilike 10-12 minuta.
Istovremeno pripremite Quinoa mješavinu. Istresite je u tavu na malo maslinova ulja i pirjajte 8-10 minuta, povremeno promiješajte. Na kraju dodajte prepolovljene mini rajčice, posolite i popaprite te prelijte aceto balsamicom.
Pospite Quinoa mješavinu nasjeckanim svježim peršinom i promiješajte. Poslužite uz filete bakalara.
Cookie policy
Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.
Izaberite kolačiće na stranici
Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: