Poširani filet lososa s koprom

  • 20 minuta
  • Jednostavno
  • Za 2 do 3 osobe
Autor Cvoke
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Riblje filete odmrznuti preko noći u hladnjaku.
    2. U dubljoj tavi pomiješati vodu, vino, kopar, peršin i luk i pustiti da provrije.
    3. Posoljene filete lososa položiti u tavu s kožom prema dolje.
    4. Poklopiti i kuhati otprilike 5 minuta.

Fileti i odresci

Ledo riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranjivih tvari.

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!