Malo Maslinovo ulje za premazivanje tijekom pečenja
Priprema:
Odmrznuti ribu.
U većoj posudi izmiješati sastojke za marinadu.
Tunu i losos narezati na kockice, kao i povrće, a lignje na trake debljine 1 cm.
Narezanu ribu, povrće i lignje staviti u zdjelu s marinadom, sve dobro promiješati i pustiti da odstoji u hladnjaku najmanje 30 minuta.
Na vodom namočene drvene štapiće slagati naizmjence kockicu tune, povrća i lososa. Lignje nanizati posebno na štapiće, tako da dobijete izgled zmije.
Ražnjiće od ribu i povrća posoliti te peći na ugrijanom roštilju oko 4 do 5 minuta, povremeno premazujući maslinovim uljem uz pomoć grančice ružmarina. Lignje peći kraće, oko 2 minute.
Poslužiti s krumpir salatom.
Cookie policy
Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.
Izaberite kolačiće na stranici
Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: