Rižoto s bobom

  • 40 min
  • Srednje
  • za 4 osobe
Autor Marko Vukman
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Propirjati luk na ulju pa dodati rižu i kratko ju tostirati.
    2. Zaliti vinom i pirjati polagano dolijevajući temeljac.
    3. Nakon 10ak minuta dodati povrće i kuhati dok riža ne bude mekana.
    4. Pred kraj kuhanja dodati maslac i parmezan i sve dobro izmiješati. 

Mješavine povrća

Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!