Oprati i nasjeckati peršin i usitniti češnjak. Pomiješati ih u zdjelici s maslinovim uljem.
Skuhati kukuruz u kipućoj vodi oko 5 minuta.
Skuhati grah ili koristiti grah iz konzerve.
U zdjeli za salatu pomiješati skuhani grah i kukuruz s matovilcem. Začiniti maslinovim uljem, solju, paprom i dimljenom crvenom paprikom. Po želji dodati i malo octa.
Odleđene i osušene skuše posoliti i popapriti. Posuti ih s malo dimljene crvene paprike i premazati maslinovim uljem. Peći na zagrijanoj i namašćenoj gril tavi nekoliko minuta sa svake strane.
Ribu prebaciti na tanjur i politi s mješavinom češnjaka, peršina i maslinovog ulja i poslužiti s grahom, kukuruzom, nasjeckanim lukom na kolutiće i matovilcem.
Osnovno povrće
Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.
Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.
Izaberite kolačiće na stranici
Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: