Salata s filetima skuše, grahom i kukuruzom

  • 30 min
  • Jednostavno
  • 4-6 osoba
Autor Ledo
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Odlediti i posušiti skuše.
    2. Oprati matovilac.
    3. Oprati i nasjeckati peršin i usitniti češnjak. Pomiješati ih u zdjelici s maslinovim uljem.
    4. Skuhati kukuruz u kipućoj vodi oko 5 minuta.
    5. Skuhati grah ili koristiti grah iz konzerve.
    6. U zdjeli za salatu pomiješati skuhani grah i kukuruz s matovilcem. Začiniti maslinovim uljem, solju, paprom i dimljenom crvenom paprikom. Po želji dodati i malo octa.
    7. Odleđene i osušene skuše posoliti i popapriti. Posuti ih s malo dimljene crvene paprike i premazati maslinovim uljem. Peći na zagrijanoj i namašćenoj gril tavi nekoliko minuta sa svake strane.
    8. Ribu prebaciti na tanjur i politi s mješavinom češnjaka, peršina i maslinovog ulja i poslužiti s grahom, kukuruzom, nasjeckanim lukom na kolutiće i matovilcem.

Osnovno povrće

Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.

Ukusno