Slatko kisela piletina s rižom

  • 30 min
  • Jednostavno
  • Za 4 osobe
Autor Marko Vukman
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Narezati piletinu na komadiće, lagano posoliti i popapriti te pirjati na malo jačoj vatri na 2 žlice ulja dok se do kraja termički ne obradi – oko 10 minuta.
    2. Na 1 žlici ulja na umjerenoj vatri pirjati mješavinu smrznutog povrća zajedno s češnjakom i đumbirom oko 10 minuta.
    3. Gustin pomiješati sa 3 žlice vode te ih uz ostale sastojke za umak dodati povrću. Kuhati oko 5 minuta, a pred kraj u umak dodati i piletinu.
    4. Piletinu u umaku poslužiti s rižom koju treba  skuhati prema uputama s pakiranja.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!