Špageti bolognese

  • 35 min + odmrzavanje
  • Jednostavno
  • 4 osobe
Autor Ledo
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Ledo usitnjeno pileće meso odmrznite.
    2. Na maslinovom ulju pržite luk, mrkvu i celer nasjeckane na kockice, dodajte Ledo usitnjeno pileće meso i pržite ga dok ne poprimi smeđu boju, podlijte vinom i pirjajte 5 min.
    3. U meso dodajte pelate, začinite sa suhim bosiljkom, origanom, soli, paprom i lovorovim listom pa kuhajte na laganoj vatri oko 20 min.
    4. Špagete skuhajte prema uputama na pakiranju.
    5. Špagete poslužite sa bolognese umakom, posipajte svježe naribanim parmezanom i listovima svježeg bosiljka.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!