Špageti s dagnjama i pestom

  • 30 min
  • Srednje
  • Za 4 osobe
Autor Marko Vukman
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Špagete skuhajte u posoljenoj kipućoj vodi, ocijedite i sačuvajte oko 100 ml tekućine.
    2. U blender stavite bosiljak, naribani parmezan, maslinovo ulje i sol. Dobro usitnite smjesu.
    3. Dagnje isperite pod mlazom mlake vode, posušite i popržite na malo maslinovog ulja oko 10 minuta.
    4. U široj tavi otopite maslac pa dodajte pesto i dagnje. Dodajte špagete i tekućinu od kuhanja te sve dobro izmiješajte.
    5. Poslužite toplo.

Plodovi mora i rakovi

Ledo riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranjivih tvari.

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!