Na maslinovom ulju na laganoj vatri obradite grubo narezane peperoncine i sitno sjeckani češnjak. Pazite da ne izgore, već samo aromatiziraju ulje. Na poslijetku dodajte kapare i tek kuhanu tjesteninu te sklonite s izvora topline nakon 1-2 minute.
Odmrznute odreske tune začinite soli, paprom i gorušicom te pecite u tavi na suncokretovom ulju na malo jačoj vatri. Odreske pecite nekoliko minuta na objema stranama, pazite da ih ne prepečete.
U tjesteninu umješajte rikulu i poslužite je s narezanim komadima odrezaka, uz krišku limuna.
Cookie policy
Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.
Izaberite kolačiće na stranici
Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: