Tuna steak i povrće na pari

  • 25-30 min
  • Srednje
  • Za 2 -3 osobe
Autor Marko Vukman
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Ulijte u lonac vode (cca 5 cm), kad voda proključa, smanjite vatru na srednju jačinu i stavite smrznuto povrće na mrežicu. Povrće parite u poklopljenoj posudi 5 minuta.
    2. U međuvremenu, pomiješajte maslinovo ulje, sok limuna i usitnjeni režanj češnjaka. Dobivenom mješavinom premažite odreske tune a zatim ih ispecite na grill tavi ili roštilju.
    3. Povrće pripremljeno na pari servirajte poškropljeno maslinovim uljem, začinjeno po želji i posipano sjemenkama suncokreta. Servirajte uz odrezak od tune.

Mješavine povrća

Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.

Ukusno