Ukusni minestrone od Ledo mješavine povrća

  • 45 min
  • Srednje
  • za 4 osobe
Autor Marko Vukman
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. U loncu zagrijte maslinovo ulje i na njemu prepržite pancetu narezanu na kockice. Nakon što je panceta poprimila hrskavu koricu, u lonac dodajte usitnjeni češnjak te mješavinu smrznutog povrća i zalijte s onoliko vode koliko je potrebno da dobro prekrije povrće.
    2. Nakon što voda zakipi, kuhajte oko 20 minuta, a potom dodajte koncentrat rajčice, tjesteninu te sol i papar prema ukusu. Nastavite s kuhanjem dok se tjestenina ne skuha – oko 15 minuta.
    3. Tijekom kuhanja u juhu po potrebi dodajte još vode, a nekoliko minuta prije kraja dodajte sušeni origano i bosiljak. Minestrone poslužite uz ribani parmezan.

Nezačinjene mješavine povrća

Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!