Kupus očistite i narežite na otprilike prst debele rezance. U ključalu vodu dodajte narezan kupus, kobasice, na deblje trakice narezane paprike i na četvrtine narezane svježe rajčice. Dodajte i luk razrezan na četvrtine, kao i dva češnja češnjaka i grančicu celera. Posolite.
Kad ponovo zakuha, kuhajte 5-7 minuta, pa dodajte grah. Pričekajte da ponovo zakuha, smanjite temperaturu i kuhajte 10-ak minuta.
Za to vrijeme napravite blagu zapršku od masnoće i brašna, zalijte manjom količinom hladne vode, pa dodajte u povrće. Po potrebi dodajte još vode.
Ostavite da lagano kuha desetak minuta, ugasite, poklopite i ostavite da odmori desetak minuta.
Po želji kod serviranja dodajte u svaki tanjur žlicu aceto balsamica.
Osnovno povrće
Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.
Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.
Izaberite kolačiće na stranici
Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: