Zapečena pileća prsa s mrvicama i parmezanom

  • 35 min
  • Srednje
  • Za 4 osobe
Autor Marko Vukman
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Za zapečenu piletinu s mrvicama i parmezanom 500 g pilećeg filea posolite i dobro premažite mješavinom 2 žlice ulja i 2 usitnjena režnja češnjaka. 
    2. Meso potom uvaljajte u smjesu od 100 g krušnih mrvica, 40 g ribanog parmezana, 3 žlice sjeckanih listića svježeg peršina i ¼ žličice papra.
    3. Oplemenjena pileća prsa potom stavite na lim za pečenje obložen masnim papirom i pecite u pećnici zagrijanoj na 180°C oko 30 minuta. 
    4. Dok se meso peče pripremite prilog – predlažemo vam kuhano povrće ili povrće pripremljeno na pari kako biste dobili uravnotežen obrok. Ledo smrznuto povrće u ovom slučaju predstavlja odličan izbor jer je odmah spremno za kuhanje ili pripremu na pari bez prethodnog čišćenja.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!