Minestrone juha s tjesteninom

  • 35 min
  • Jednostavno
  • Za 4 osobe
Autor Marko Vukman
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Nasjeckajte češnjak. Dno lonca prelijte maslinovim uljem, zagrijte, dodajte češnjak i kratko ga popržite. Na češnjak istresite smrznutu Minestrone mješavinu, kratko promiješajte.
    2. Dodajte koncentrat rajčice, ulijte pasiranu rajčicu i prelijte sve temeljcem ili vodom. Začinite timijanom i ubacite list lovora. Kuhajte 20-ak minuta, neka cijelo vrijeme juha lagano krčka. Povremeno podlijte temeljcem ili vodom ako je potrebno.
    3. Zatim ubacite tjesteninu, posolite i popaprite. Kuhajte još 10-ak minuta dok tjestenina ne bude skuhana. Pred kraj posolite i popaprite, odnosno balansirajte okus prema želji.
    4. Juhu poslužite u zdjelice, pospite svježim peršinom i naribanim parmezanom.

Mješavine povrća

Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.

Ukusno