Panzanella od lososa sa zelenim mahunama

  • 45 min
  • Srednje
  • 4 osobe
Autor tajana@nivas.hr
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Zagrijte pećnicu na 200°C.
    2. Pladanj za pečenje obložite masnim papirom.
    3. Losos začinite sa pola količibe soli i papra te pošpricajte samalo ulja.
    4. Pecite losos u zagrijanoj pećnici oko 20 min te pustite da da se malo ohladi.
    5. U loncu ključale vode kuhajte mahune 7-8 min pa procijedite.
    6. Pomiješajte maslinovo ulje, ocat, preostalu sol i papar u većoj zdjeli.
    7. Zatim dodajte mahune, rajčice, luk, kockice kruha i bosiljak te sve nježno promiješajtte.
    8. Raskomadajte losos te dodajte u salatu i ponovno promiješajte.
    9. Pustite da odstoji 10 min prije serviranja.

Fileti i odresci

Ledo riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranjivih tvari.

Ukusno