Portugalska salata

  • 20 min
  • Jednostavno
  • 4 osobe
Autor Ledo
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Ledo kukuruz kuhajte 4-6 minuta, ocijedite od vode. Tjesteninu skuhajte prema uputama na pakiranju i isperite hladnom vodom, dobro ju procijedite.
    2. Rajčicu i papriku narežite na kockice, a tunu ocijedite od ulja (sačuvajte ulje).
    3. Ledo mediteransku mješavinu propirjajte na maslinovom ulju (koristite ulje od tune) 6-8 minuta. Pustite da se ohladi.
    4. U zdjeli pomiješajte sve sastojke s kiselim vrhnjem, začinite sa soli, paprom i limunovim sokom. Salatu promiješajte i pustite da se dobro ohladi.

Mješavine povrća

Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.

Ukusno