Salata sa skušom

  • 30 min
  • Jednostavno
  • 4 osobe
Autor Ledo
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Ledo filete skuše odmrznite pa ih marinirajte u maslinovom ulju, limunovom soku soli i papru.
    2. Salate operite i nakidajte na manje komade. Luk narežite na tanje kolutove, a cherry rajčice prepolovite.
    3. Filete skuše pecite na grill tavi na jačoj vatri kožom prema dolje, kada se koža zapekla, smanjite vatru i pustite se fileti peku još 2-3 min.
    4. U zdjeli pomiješajte salatu, radič, luk, masline, cherry rajčice i kapare, začinite sa maslinovim uljem, limunovim sokom, soli i paprom.
    5. Servirajte salate u tanjure i na salatu posložite filete skuše.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!