Losos kao dio ljetne rutine

13. listopada 2022.
Autor Ana
Podijelite

Spojite losos i zeleno povrće u savršenom ljetnom obroku kojeg vam neće biti teško pripremiti čak ni na godišnjem odmoru

Ljeto je mnogima omiljeno doba godine, vrijeme uživanja na otvorenom, u sunčevim zrakama i kupanju u moru – i zaista, slažemo se, malo toga nam podiže raspoloženje kao sunce i more u kombinaciji.

No, ljeto donosi i neke specifičnosti sa sobom, naime, njega naše kože ljeti se znatno mijenja i to na svakodnevnoj razini. Već u proljeće, mnogi počnu razmišljati o tome kako će pristupiti zaštiti kože ove godine, kreću pripreme, rade se popisi raznih preparata koje treba nabaviti, broje se zaštitni faktori… i to je mudro, zaštite nikad dosta.

No, ponekad zaboravimo da najbolje stvari dolaze iznutra. I koliko je važna hidratacija vodom, toliko je važna i dobro osmišljena prehrana. Možda vam neće pasti na pamet, ali rješenja možete potražiti i u zamrzivaču.

Pogotovo kada je riječ o Ledo lososu iz divljeg ulova, koji je bogat vitaminom D, bjelančevinama i omega 3 masnim kiselinama. Bogatstvo okusa i nutrijenata smještaju losos visoko na listi obožavatelja plave ribe, a vrlo ga je lako zavoljeti čak i ako inače niste pravi riblji sladokusac. Njegovom ukusnom mesu teško je odoljeti.

Osim nutritivnih benefita, fileti su očišćeni i brzo se pripremaju, nećete potrošiti više od 10-15 minuta za savršeno pečene filete. A kako ljetni obrok još poboljšati?

Osim kroz brigu o koži, za ljeto se pripremamo i uz brojne fizičke aktivnosti. Ledo Fitness mješavina je niskokalorična kombinacija koja je u sebi objedinila čak pet vrsta zelenog povrća – grašak, zelene mahune, prokulice, šparoge i brokulu.

Mješavina je uistinu posebna jer sadrži više vitamina C od ostalih i doprinosi održavanju normalne funkcije imunološkog sustava za vrijeme i nakon intenzivne tjelesne aktivnosti.

Savršen je partner Ledo Lososu, a uz tek mali dodatak kuhanog bulgura te češnjak, čili i limun kao začinske adute, pripremit ćete osvježavajući obrok za bilo koje doba dana. Neće vam za to trebati niti pola sata, stoga sačuvajte ovaj recept i ponesite ga sa sobom i na godišnji odmor.

Recept: Losos s Fitness mješavinom i bulgurom

Pogledajte video recept: Kako pripremiti losos s Fitness mješavinom i bulgurom

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!