Birajte pet vrsta povrća u Ledo Fitness mješavini!

  • 26.01.2016.

Sportaš ste, vrlo ste zaposleni, želite najbolje namirnice za svoju djecu ili hranjiv i lagan obrok koji možete brzo pripremiti? Ledo Fitness mješavina nova je i ukusna niskokalorična kombinacija graška, zelenih mahuna, prokulica, šparoga i brokule koja se razlikuje od ostalih mješavina jer sadrži više C vitamina koji je važan za normalno funkcioniranje imunološkog sustava.

Ova posebna mješavina ukusnog povrća u pakiranju od 450 grama objedinjuje vrhunske sastojke, a smrznuta je tehnologijom brzog smrzavanja čime se čuvaju sve nutritivne vrijednosti. Povrće je očišćeno i narezano te vrlo jednostavno za pripremu. Idealno je balansirana i izvrsnog okusa, bogata vitaminom C i vlaknima te će obogatiti baš svako jelo.

Pripremate li jednostavna jela kao što su salata, rižoto ili tjestenina, ova mješavina idealan je sastojak, ali i sjajno nadopunjuje mesna i riblja jela. Vrlo je praktična i za izradu shakeova ili smoothieja koji će vam dobro doći kao brzi međuobrok za bilo koje doba dana.

Ledo Fitness mješavinu preporučuje i ambasadorica Renata Sopek, poznata zagovornica zdravog života i redovnog vježbanja. „U održavanju zdravih prehrambenih navika posebnu ulogu ima povrće, a Ledo Fitness mješavina omogućuje nam da svaki dan konzumiramo povrće u raznolikim obrocima koji mogu zadovoljiti svačije ukuse", pojašnjava je Renata.

Uz Ledo Fitness mješavinu, obroci mogu biti istovremeno ukusni i prepuni vitamina i vlakana!