[1. tjedan] Popis dobitnika u #SmutiMe nagradnom natječaju

  • 04.02.2016.

Ovdje pogledajte popis dobitnika u Ledo #SmutiMe Instagram nagradnom natječaju. 

Jeste li se već uključili u naš #Smutime Instagram natječaj? Imate baš dobar recept i često uživate u ovom slasnom i hranjivom obroku? Ili još nikada niste probali smoothie pa vas je naš natječaj inspirirao da isprobate pokoji recept? Kako god bilo, imate priliku osvojiti vrijedne nagrade svaki dan!

Kako sudjelovati?

Vrlo lako! Fotkajte svoj šareni i slasni smoothie i označite fotku sa #smutime na Instagramu do 28. veljače. Zapamtite - u konkurenciju za nagradu ulaze fotografije objavljene od 1.2. do 28.2.2016. koje su označene hashtagom #smutime

Vrijedne nagrade svaki dan!

Svaki dan ćemo izabrati četiri najbolje fotke čiji autori će biti nagrađeni Ledo smoothie bočicom ili Philips blenderom, dok će svaki tjedan biti izabran i poseban dobitnik tjedna koji će dobiti potrošačku karticu s iznosom od 2000 kuna.

Je li i vaše ime među dobitnicima, saznajte ovdje!

Tjedan 1

1.2. (Ponedjeljak)

2.2. (Utorak)

3.2. (Srijeda)

4.2. (Četvrtak)

5.2. (Petak)

6.2. (Subota)

7.2. (Nedjelja)

Tjedni dobitnik

  • 2.000 Kn na portošačkoj kartici: _irena_

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!