[Instagram natječaj] Osvoji genijalnu Ledonardo hoodie majicu!

  • 10.04.2015.

Autore najboljih 10 fotografija nagradit ćemo genijalnom Ledonardo hoodie majicom.

Želimo vidjeti kako vas Ledonardo sladoled potiče na razmišljanje! Impresioniraj nas svojim umjetničkim, stvaralačkim i tehničkim kreativnostima.

Kako sudjelovati?

Uslikaj sebe ili svoje prijatelje u nekom genijalnom trenutku, u ruci obvezno imajte Ledonardo sladoled i objavi fotografiju s hashtagom #Ledonardo na Instagramu!

Autore najboljih 10 fotografija prema izboru žirija nagradit ćemo genijalnom Ledonardo hoodie majicom. I ne zaboravite slijediti @ledohrvatska Instagram na Instagramu

Pogledajte zadnjih 12 fotki označenih s #Ledonardo

Pogledajte sve fotografije označene s #Ledonardo

Trajanje natječaja

Nagradni natječaj traje od od 10. travnja do 20. travnja 2015. Objava pobjednika natječaja bit će najkasnije do 27.travnja na web stranici Leda.

Pravila brzog natječaja

Ovdje pogledajte detaljna pravila natječaja #Ledonardo

Preuzmi
Ledonardo Instagram pravila pdf

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!