Ledo Frozen Yogurt – Balansiran i neodoljiv slatki obrok u jednoj čašici!

  • 27.10.2014.

Ljubitelji jogurta, sladoleda, jagoda i hrskavih muesli konačno su dobili desert koji ujedinjuje sve njihove omiljene okuse. Ukusan i balansiran obrok u jednoj neodoljivoj čašici ispuniti će vaše slobodne trenutke slatkim zadovoljstvom.

Frozen Yogurt – spoj je smrznutog jogurta i sladoleda od jagode prožet komadićima jagode, preliven najfinijim sosom od jagode i crunchy muesli komadićima. Ovaj ukusan i hranjiv užitak idealan je za svako doba dana, a sigurno će vas posebno razveseliti za vrijeme pauze na poslu, stanke od učenja ili kućanskih poslova.

Kako bi konzistencija postala što kremastija, Ledo Frozen Yogurt ostavite na sobnoj temperaturi nekoliko minuta prije konzumacije.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!