Ledo Parfe – novi čokoladni zavodnik stiže u grad

  • 12.01.2014.

S vremena na vrijeme svatko od nas ima potrebu biti pomalo sebičan i udovoljiti svojim vlastitim prohtjevima – ako pronađete srodnu dušu u novoj Ledo Parfe čašici, prepustite se čokoladnoj i kremastoj čaroliji bez imalo grižnje savjesti!

Ledo Parfe čašica, ledeni desert čokoladne kremaste teksture obogaćen preljevom od malina i komadićima lješnjaka postat će novi miljenik svih onih koji se ne žele odreći sladolednih užitaka u jesenskim i zimskim mjesecima.

Nova poslastica iz Leda, Parfe čašica savršen je desert kojeg je dovoljno ostaviti 10 minuta izvan hladnjaka, kako bi bio spreman osvojiti i najrazmaženija osjetila. Praktično pakiranje u dva dijela, omogućuje da konzistencija parfe kreme bude nježna i podatna, a komadići lješnjaka koji su pakirani u posebnoj zdjelici, ostanu hrskavi do zadnjeg trenutka.

Dozvolite čokoladnom zavodniku da zavede i vaša nepca!

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!