Novi Ledo sladoled za najvatrenije navijače!

  • 31.03.2016.

Vatreni navijač novi je sladoled koji skriva sjajne poklone za najveće navijače.

Novi Ledo sladoled Vatreni navijač je fenomenalan sladoled okusa vanilije i nugata u obliku nogometnog dresa koji će vas razveseliti super poklonima kao što su gumene narukvice s navijačkim porukama i navijačke tetovaže koje će sjajno nadopuniti navijačku atmosferu dok uživate u majstorijama hrvatskih nogometaša.

Možete izabrati jednu od čak 15 različitih ambalaža koje krase lica najvatrenijih navijača izabranih na našem velikom nagradnom natječaju. Samo oni istinski navijači koji su nas oduševili svojom energijom zaslužili su tretman zvijezde te su svjedočili proizvodnjih prvih sladoleda Vatreni navijač sa svojim licima na ambalaži na veselom druženju u Ledu.

Pokloni za navijače!

Uz ovaj fantastično ukusni sladoled okusa vanilije i nugata u obliku nogometnog dresa dobivate i odlične poklone kao što su gumene narukvice s navijačkim porukama koje će vas motivirati i čak 20 navijačkih tetovaža koje će iskustvo navijanja učiniti još zabavnijim!

Nagradna igra: Pošaljite 3 bar koda i osvojite super nagrade!

Pošaljite tri barkoda s pakiranja sladoleda „Vatreni navijač“ na adresu Ledo d.d., pp 222, 10 000 Zagreb i možete osvojiti mobitel Samsung S6 edge (1x), Play Station 4 + igricu PES 2016 (3x), dron letjelicu (10x), Dr.Dre slušalice (10x), bicikl (10x) ili dres sa svojim imenom (66x)!

Preuzmite pjesmu Nered - Vatreni navijač

Nered - Vatreni navijač (tekst pjesme)

  • Koliko puta sebi rekao sam,snovi što su pali tebi na dlan,
  • ko da kažu kolko volim te ja,skupa svi ajmo Hrvatska;
  • Neka krila šire sokolovi,moja mladost, moja ljubav si ti,
  • Tuga, sreća, ponos i bol,vječna slava na srcu mom!
  • Tamo gdje je srce tamo je dom,ime tvoje pjesmom dozivamo,
  • mene uvijek na tribini ćeš naćjer ja sam vatreni navijač;
  • Tvoje pobjede mi slavimo, Cijeli stadion, svi zajedno,
  • mene uvijek na tribini ćeš nać,jer ja sam vatreni navijač!
Preuzmi
Vatreni navijač - Tattoo pdf
Preuzmi
Pravila NI Vatreni navijač pdf

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!