Izabrani najvatreniji navijači čija lica će krasiti ambalažu Ledo sladoleda VATRENI NAVIJAČ!

  • 20.01.2016.

Ledo je u sklopu jedinstvenog natječaja omogućio svojim potrošačima na ovim prostorima do sad neviđenu aktivnost. Riječ je o natječaju Vatreni navijač za koji je stiglo mnoštvo fotografija iz cijele Hrvatske, a koji je pokazao da Hrvati osim Ledo sladoleda jako vole nogomet i da su srčani navijači.

Iako je izbor bio težak, izabrali smo 14 istinskih navijača koji su nas oduševili svojom vatrenom energijom.

Zamislite da upravo vaše lice krasi ambalažu novog Ledo sladoleda koji će vidjeti cijela Hrvatska i pokazati da ste baš vi najveći navijač! Taj san ostvario se za 14 istinski najvatrenijih navijača koji su nas među mnoštvom sjajnih prijava osvojili svojom energijom i kreativnošću i zaslužili tretman zvijezde.

14 veličanstvenih iz svih dijelova Hrvatske stiglo je na veliko fotkanje koje je proteklo u velikom veselju, a posebno oduševljeni bili su naši najmlađi navijači koji jedva čekaju trenutak u kojem će ugledati upravo svoje lice na ambalaži Ledo sladoleda i pohvaliti se svim svojim prijateljima!

Čestitamo svim pobjednicima i veselo iščekujemo sladoled Ledo Vatreni navijač!

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!