Ledo šlag kao savršeni dodatak kavi!

  • 05.01.2016.

Već dugi niz godina Ledo šlag predstavlja najbolji dodatak koji savršeno ide uz kolače, voće i palačinke, a mnogima je najdraže uživati uz šalicu kave sa žličicom šlaga.

Na police dolazi 1966. godine i ubrzo postaje jedan od najpoznatijih i najomiljenijih proizvoda na domaćem tržištu. Šlag se može koristiti na različite načine tako da možete dati mašti na volju pri spravljanju vaših omiljenih slastica.

Bez obzira na vaše novogodišnje odluke, Ledo šlag savršen je izgovor za uživanje uz vaše omiljene kolače, kavu ili jednostavno samo sa žlicom. Nakon uživanja u zimskim radostima, svoju obitelj iznenadite savršenom toplom čokoladom ili kavom, tortom ili kolačem sa šlagom ili jednostavno donesite žličice i razmazite se ovom slasticom nježnog i osvježavajućeg okusa!

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!