Ledo svježe smrznuto voće i povrće čuva ono najbolje!

  • 07.03.2016.

Ledo voće i povrće je igrač sezone i izvan sezone

Jeste li znali da se voće i povrće koje čini Ledo proizvode smrzava metodom brzog smrzavanja upravo u trenutku kad je najbogatije svim nutritivnim vrijednostima, kako bi očuvalo sve važne vitamine, minerala i vlakna potrebna tijelu?

Da, baš tada najkvalitetniji plodovi postaju Ledo voće i povrće koje je svježe smrznuto i čuva ono najbolje u njima! Kao da ste ga sami upravo ubrali i smrznuli.

Naša nova kampanja "Svježe smrznuto" govori o tome kako je Ledo voće i povrće neizostavan dio balansirane prehrane, a što je najvažnije dostupno je tijekom cijele godine, unaprijed je očišćeno i narezano te skraćuje vrijeme pripreme.

Pogledajte recepte s povrćem!

Ako pripremate brzinski ručak za neplanirane goste ili unaprijed planiranu gozbu, šarene boje i bogat okus Ledo voća i povrća uklopit će se u svaku kuhinju, bez obzira je li riječ o meksičkoj, kineskoj i tradicionalnoj hrvatskoj.
Ledo čuva najbolje!

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!