Nova Ledo kampanja "Svježe smrznuto"

  • 27.03.2015.

Svojom novom kampanjom ''Svježe smrznuto'' Ledo želi naglasiti kako Ledo smrznuta riba i Ledo smrznuto povrće i voće zadržava sve važne vrijednosti zahvaljujući metodi brzog smrzavanja.

Ledo svježe smrznuta riba kao i voće i povrće dostupno je tijekom cijele godine u vama najbližoj trgovini. Riba je unaprijed očišćena, a povrće nasjeckano i spremno za brzu pripremu finih i ukusnih recepata koji se nalaze i na samoj poleđini pakiranja odnosno rubrici Recepti

Jedite ribu barem 2x tjedno

Ledo povrće i voće čuva ono najbolje

Ovom kampanjom Ledo potiče stvaranje nove navike pripreme ukusne ribe 2 x tjedno, bez opravdanja i izgovora, ali s puno zadovoljstva koje će se prvo vidjeti na vašem tanjuru, a zatim i na vašem zdravlju.

S druge strane Ledo povrće i voće će upotpuniti svaki vaš obrok i dodati mu još zdraviju notu s bogatstvom vitamina, minerala i vlakana, ali i zaokružiti vaš nutritivno kvalitetan i zdrav obrok.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!