Na Sljemenu je održano prvo okupljanje natjecatelja Ledo fitness izazova 2015.

  • 13.04.2015.

Dvadeset odabranih natjecatelja Ledo fitness izazova započelo je svoju tromjesečnu avanturu zajedničkom šetnjom na Sljeme, koju je predvodila ambasadorica projekta Renata Sopek.

Kandidati su se tako imali priliku bolje upoznati, a razgovori oko planova prehrane i uvođenja zdrave hrane u svakodnevicu postali su glavna tema na putu do cilja. U težinu izazova svi su se uvjerili već na polovici puta, kada su majice već bile dobro natopljene znojem.

Zazivanje predaha u nekim trenutcima je bilo jedino što se moglo čuti u koloni kandidata. No nitko od njih nije želio odustati, jer svi su došli s ciljem promjene životnih navika, uvođenja kvalitetnije prehrane i tjelesne aktivnosti.

Odlična atmosfera, druženje i neizostavno fotografiranje bio je samo dokaz da su svi uživali iako im je bilo teško doći do cilja. Na vrhu je bilo izuzetno zanimljivo uz zajednički ručak pri kojem su padale i oklade među kandidatima u smislu tko će izgubiti više kilograma u kraćem vremenskom periodu.

Šetnjom na Sljeme odrađen je prvi od tri planirana zajednička eventa. Idući zakazujemo za 16. svibnja kada će pred kandidatima biti vježbanje u Poliklinici Aviva gdje će se mjeriti i bilježiti prvi rezultati i napredak koji su kandidati ostvarili.

Ledo fitness izazov je projekt osmišljen kako bi potakli ljude na promjenu načina života, odnosno na uvođenje balansirane prehrane i stvaranje navike redovite tjelesne aktivnosti.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!