Odigrajte Igru Ledo Bla Bla Kuhar i Osvojite vrijedne nagrade!

  • 29.10.2015.

Ledo Gotova jela - Obrok za 5 minuta. Ne morate znati kuhati da bi se hranili kvalitetno, ukusno i doživjeli domaću kuhinju

Dok se vaše Ledo gotovo jelo priprema u mikrovalnoj pećnici, odmorite 5 minuta i odigrajte jednostavnu igru Ledo Bla bla kuhar! Sakupite što više bodova sjeckajući sastojke Ledo gotovih jela izbjegavajući bombe i ananas. 5 minuta... i gotovo!

Kako igrati

Pokušaj prerezati što više sastojaka LEDO gotovih jela i sakupiti što više bodova. Imaš samo 5 minuta!

Prilikom igranja obrati pozornost na lažne i bonus elemente.

Natječaj je završio ali se još uvijek možeš igrati!

Gotova jela iz Ledo kuhinje namijenjena su svima koji vole okus tradicionalne kuhinje, ali im način života ponekad ne dozvoljava da u njima redovno uživaju. Osim kod kuće, u Ledo gotovim jelima možete uživati i na poslu te si pripremiti gablec od kojega će vašim kolegama narasti zazubice.

Za Ledo gotova jela sve što vam treba je pet minuta vremena i vaš ručak je spreman. Ponuda je raznolika te će biti vrlo lako odabrati nešto za svaki dan. Sedam različitih jela praktično su pakirana za jednu osobu, pripremljena od kvalitetnih namirnica, skuhanih upravo u Ledu. 

Pravila natječaja

Preuzmi
Ledo-GotovaJela-BlaBla-Kuhar_pravila-nagradnog-natjecaja WEB-final pdf

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!