Ugostitelji, oduševite svoje goste ribljim odrescima ili komadima ribe iz Leda!

  • 15.04.2014.

Ljeto je stiglo, a s njim i povećana potražnja za ribljim delicijama. Ugostitelji već dobro znaju da je smrznuta riba idealan izbor za sve koji svojim gostima žele ponuditi kvalitetan i ukusan obrok

Zato Ledo svojim partnerima nudi brojne riblje proizvode obrađene i prilagođene najširoj ugostiteljskoj ponudi.

Ledo riblji odresci i komadi ugostiteljima pružaju brojne kulinarske mogućnosti. Riba je omiljena namirnica gurmana svih generacija zahvaljujući nebrojenim mogućnostima pripreme. Zahvaljujući Ledu ugostitelji diljem Lijepe naše na svom meniju, u svako doba godine, mogu ponuditi široki asortiman kvalitetnih ribljih komada i odrezaka.

Ugostitelji koji posjetiteljima svojih restorana žele ponuditi najbolje od mora u Ledo ponudi tako mogu pronaći komade sabljarke dostupne bez kože i centralne kosti, a kao takvi savršeni su za razne salate, šalše ili brudete te kao dodatak finim tjesteninama ili jednostavno pripremljeni na tavi ili u pećnici uz lagani prilog.

Tu je omiljeni losos s kožom dostupan u obliku odreska koji je idealan za specijalitete sa žara, upravo kao i odrezak morskog psa. Osim odrezaka, Ledo ugostiteljima nudi i najkvalitetnije komade morskog psa bez kože. Njegovo fino bijelo meso savršeno se nadopunjuje s raznim umacima, a može ga se na primjer pripremiti i u pećnici uz dodatak raznog povrća.

Omiljena riblja delicija je i tuna. Njeno meso izuzetno je bogato blagotvornim sastojcima, a zbog svoje strukture i okusa omiljeno je među gostima svih generacija. Zadovoljit će i najzahtjevnija nepca, a za njenu pripremu potrebno je vrlo malo vremena.

Ledo ugostiteljima nudi odreske od tune koji pripremljeni na žaru uz dodatak bijelog luka, maslinovog ulja i aromatičnih trava čine pravi mediteranski specijalitet. Osim odrezaka ugostitelji u Ledovoj ponudi mogu naći i komade tune, te svojoj kulinarskoj mašti pustiti na volju i gostima ponuditi zdrave i kreativne obroke. Od pašteta, do salata, umaka i juha, Ledo smrznuta tuna, jednako kao i ostala smrznuta riba, odlična je alternativa svježoj ribi. Dostupna je u svako doba godine, a Ledo svojim imenom garantira njenu vrhunsku kvalitetu.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!