Izabrali smo pobjednike ljetnog Instagram natječaja #LedoTrenutak!

  • 14.09.2015.

Ljeto je bilo dugo i slatko, a mnoštvo fotki koje ste označili s #LedoTrenutak pokazalo je da ste ga proveli na najbolji način, uživajući u Ledo sladoledima!

Iako je bilo jako teško, izabrali smo deset najkreativnijih fotki koje ćemo nagraditi paketom omiljenog sladoleda. Dobitnici su: 

Dobitnike ćemo kontaktirati privatnom porukom na Instagramu. U u našoj galeriji pogledajte deset odabranih fotografija, a ovdje pogledajte sve fotografije označene sa #LedoTrenutak.

Čestitamo pobjednicima, a sve ostale pozivamo da i dalje prate Ledovu Facebook stranicu i Instagram profil jer uskoro počinje jesenski nagradni natječaj u kojem ćete opet imati priliku osvojiti fine Ledo sladolede i slastice! Svaki trenutak je #LedoTrenutak!

Ne zaboravite slijediti @ledohrvatska Instagram na Instagramu!

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!