Instagram natječaj: Uhvati najbolji ljetni trenutak uz #LedoTrenutak

  • 13.07.2015.

Pokaži nam kako ovog ljeta uživaš u Ledo sladoledu!

Svi smo konačno dočekali ljeto, slobodno vrijeme i priliku za uživanje i druženje! Nečiji je izbor sunce, sol i kamen, dok je drugima veći užitak otići u hladovinu svježeg planinskog zraka! No, svi imaju zajednički izbor za društvo – Ledo sladoled!

Uhvatite svoj ljetni trenutak s Ledo sladoledom, činite to cijelog ljeta i objavite fotku na vašem Instagram profilu koristeći hashtag #LedoTrenutak a Ledo će početkom rujna nagraditi autore pet najkreativnijih fotki paketom omiljenog sladoleda!

Ne zaboravite, ljeto je uvijek šareno, veselo i nezaboravno, pa neka takve budu i vaše fotke. More, plaža i sunce....uz Ledo sladoled užicima nema kraja!

Cijelo je ljeto pred tobom, svako malo ukradi trenutak samo za sebe i svoj Ledo sladoled te napravite najkreativnije fotke.

#LedoTrenutak

Ovdje pogledajte nedavne Instagram fotografije označene sa #LedoTrenutak

Ovdje pogledajte sve fotografije označene sa #LedoTrenutak. Ne zaboravite slijediti @ledohrvatska Instagram na Instagramu

Pravila natječaja

Ovdje možete preuzeti pravila natječaja #LedoTrenutak

Preuzmi
LedoTrenutak-Instagram_pravila-natjecaja pdf

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!