Silk Milk - omiljena Ledo zvijezda devedesetih vratio se u škrinje i vodi vas u Ledo tvornicu!

  • 15.03.2015.

Podijelite s nama svoju najdražu uspomenu i doživite pravo #Ledoiskustvo - obilazak Ledo tvornice i proizvodnje sladoleda te obilatu količinu Silk Milka!

U naš Ledo Spomenar uploadajte svoje najdraže i najsretnije foto uspomene vašeg života. Ako nemate starih fotografija pri ruci, evo ideje - fotkajte se sa novim sladoledom Silk Milk. Pravilo je samo jedno – uz pomoć starih uspomena zajedno stvaramo nove! Pet najboljih fotografija po izboru žirija osvaja nezaboravno #Ledoiskustvo !

Ispunite naš Ledo Spomenar i stvorimo nove uspomene zajedno!

Devedesete su bile doba mnogih pokušaja, ali i mnogih promašaja. Silk Milk apsolutno može predvoditi listu najvrjednijih i nikada zaboravljenih stvari iz tog doba. To je bilo doba popularizacije "boy i girl bendova", šarene i otkačene odjeće, koturaljki na 4 kotača i audio kazeta. Vrijeme kad je svatko pokušavao biti originalan na svoj način.

Nagradni natječaj traje 2 tjedna, a nakon prikupljenih slika u Ledo spomenaru, stručni žiri će odabrati najoriginalniju i nagraditi pobjednika s novom uspomenom i slatkim paketom. Uživajte u Silk Milk sladoledu nježnog okusa vanilije s finim slatkim punjenjem od jagode te hrskavim preljevom od kakaa s komadićima lješnjaka te se prisjetite lijepih trenutaka!

Pravila

Ovdje možete preuzeti pravila natječaja

Preuzmi
Pravila natjecaja -Ledo -RETRO SLADOLED 2015 - Faza 1 i faza2 pdf

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!