Zvijezda 90-tih, nikad zaboravljeni Silk Milk vraća se u Ledo škrinje!

  • 30.01.2015.

Silk Milk - apsolutni pobjednik Ledo Retro natječaja, ovog proljeća vraća se u prodaju

Prema rezultatima Ledo Retro natječaja koji se održavao od 15. do 29. siječnja na Ledo webu i prikupio čak 70.000 posjetitelja, potrošači su s gotovo 80 posto glasova izabrali Silk Milk te poželjeli da se upravo ova sladoledna zvijezda 90-tih godina vrati u Ledo škrinje.

Ljubitelji Ledo sladoleda koji su bili popularni 80-tih i 90-tih godina u sklopu Ledo Retro natječaja mogli su birati između Matadora, Borovnice i Silk Milka te svojim glasom doprinijeti da se baš njihov miljenik vrati u prodaju.

Po završetku natječaja, sada je i službeno potvrđeno da je Silk Milk sladoled kojeg mnogi nisu zaboravili i čijem povratku su se cijelo vrijeme nadali. O interesu za vraćanje Silk Milka u prodaju, govore i brojne inicijative potrošača na društvenim mrežama u kojima su pozivali svoje prijatelje da glasaju upravo za taj sladoled.

Prvi Silk Milk je pušten u prodaju početkom 90-tih godina kada je kupljen, u tadašnje vrijeme jedan od najinovativnijih strojeva za proizvodnju sladoleda s mogućnošću unutarnjeg punjenja. Proizvodio se sve do 2006. godine, a bio je poseban upravo zbog neodoljivog punjenja od jagode, sladolednog okusa nježne vanilije te hrskavog kakao preljeva i komadića lješnjaka.

Ono što je zanimljivo je i činjenica kako će se novi Silk Milk proizvoditi po istoj recepturi kao i nekada.

Poput Proustovog madeleine kolačića, Silk Milk će vratiti mnogima brojna sjećanja vezana uz dance hitove 90-tih, Malaviziju, Hit depo, modne kombinacije, sportske zvijezde te važne događaje u sportskoj povijesti poput osvojene brončane nagrade Hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Francuskoj.

Uz već postojeće poklonike Silk Milka, u Ledu vjerujemo kako će se i nove generacije odlučiti kušati ovaj popularni sladoled te prepoznati njegove „retro draži".

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!