Za MENE čuva NAJBOLJE!

  • 12.10.2022.

Povrće je sastavni dio naše svakodnevne prehrane. Bogato je vlaknima, ugljikohidratima, vitaminima i mineralima te je zbog toga važan dio svakog izbalansiranog plana prehrane.

Iako postoji mit da povrće zamrzavanjem gubi svoje nutritivne vrijednosti, istina je da se ovom metodom čuva ono najbolje iz svake namirnice. Povrće koje je smrznuto u sebi sadrži više minerala i vitamina, nego povrće čija se svježina čuva konzerviranjem.

Ledo smrznuto povrće, osim što je ukusno, sigurno i zdravo, dostupno je tijekom cijele godine te vrlo jednostavno za pripremu - bilo da poželite fino povrtno varivo ili sjajan hranjiv prilog uz ribu.

Uz Ledo smrznuto povrće se živi zdravo! 

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!