Prijava za sezonski posao

Pred Vama je prijavni upitnik kojim se možete prijaviti u Ledovu bazu potencijalnih zaposlenika. Svi primljeni životopisi, kao i osobni podaci sadržani u istima, koristit će se isključivo za potrebe zapošljavanja u LEDU PLUS D.O.O.

Postani Ledo fan na Facebooku ako već nisi!

Sva polja označena zvjezdicom (*) su obavezna.

Radno mjesto

Osobni podaci

Priložite životopis

Podaci koje ste unijeli kao i podaci sadržani u priloženim dokumentima (kao što su životopis i popratna dokumentacija) koristiti i pohraniti će LEDO plus d.o.o. u svrhe obrade vašeg zahtjeva.

Vaši će podaci biti tretirani kao povjerljivi. Vaš pristanak na korištenje vaših osobnih podataka može u svakom trenutku biti povučen obaviješću poslanom pisanim putem na adresu LEDO plus d.o.o., Čavićeva 1A, Zagreb, za Službenika za zaštitu osobnih podataka ili putem elektroničke pošte LEDO plus d.o.o. na zop@ledo.hr. Za sve detalje glede pohrane, obrade i brisanja osobnih podataka, kao i glede Vaših prava koji se tiču uporabe Vaših osobnih podataka, molimo proučite našu Obavijest o privatnosti. Vaši će podaci biti sačuvani do pet godina u slučaju ne-djelovanja.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!