Piletina s povrćem iz pećnice

  • 60 min
  • Srednje
  • Za 4 osobe
Autor Marko Vukman
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Svo povrće staviti u veću posudu za pečenje, uliti ulje i dodati začine pa sve rukama dobro izmiješati.
    2. Dodati meso pa i njega miješati rukama kako bi se obložilo začinima.
    3. Povrće staviti sa strane, a meso staviti peći u pećnicu na 200 stupnjeva pokriveno folijom.
    4. Nakon 20ak minuta, izvaditi posudu za pečenje pa u nju ubaciti povrće i dobro promiješati, meso staviti na vrh i poklopiti folijom i nastaviti peći još 20 minuta.
    5. Nakon toga skinuti foliju i peći dok meso lijepo ne porumeni. 

Nezačinjene mješavine povrća

Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!