Zapečena tjestenina s kobasicom

  • 35 min
  • Jednostavno
  • Za 4 osobe
Autor Marko Vukman
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Propirjati luk i češnjak, dodati sataraš i kratko propirjati, dodati kuhanu tjesteninu (al dente) i tanko rezanu kobasicu.
    2. U hladnom mlijeku umutiti kukuruzni škrob i tom smjesom preliti tjesteninu, posuti svježim peršinom, posoliti i popapriti i dobro promiješati te kratko propirjati.
    3. Po želji naribati sir po vrhu i kratko zapeći u pećnici no pri tom pazite da tjesteninu kuhate kraće nego što je navedeno na pakiranju.  

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!