Macho Mixbox

Ostali sladoledi

Miljenik ljubitelja čokoladnih sladolednih osvježenja, Macho, ovoga proljeća dostupan je u novom multipakiranju od šest komada koje sadrži dva bogata čokoladna okusa.

Macho Mixbox M6 oduševit će vas dvjema slatkim sladolednim kombinacijama. Krem sladoled od čokolade s nougat punjenjem oduševit će sve ljubitelje klasičnog čokoladnog okusa, a istovremeno pružiti potpuno novi doživljaj sladoleda zahvaljujući preljevu od mliječne čokolade s komadićama vafla. Jedinstveni preljev od bijele čokolade s komadićima vafla ostavit će bez daha sve one koji obožavaju Macho krem sladoled sa čokoladom i lješnjakom te punjenjem s okusom slatkog vrhnja.

Oba sladoleda zasigurno će postati prvi izbor sladokusaca kada su Ledo sladoledne poslastice na štapiću u pitanju. Jedinstvenost

Sreća dolazi u obliku ledenog, kremastog, neodoljivo slasnog Ledo sladoleda.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!