Torta Slavljenica

Ostali sladoledi

Nova Ledo torta Slavljenica neodoljiv je spoj čokoladnog biskvita, mascarponea i bijele čokolade s preljevom od ukusne maline.

Torta Slavljenica zasigurno će postati središnji trenutak svake zabave, a isto će tako onima koji su razlog slavlja dodatno dati do znanja da je ovo baš njihov dan zahvaljujući personaliziranoj oznaci “ZA” kojom će iznenađenje biti tim veće.

Slavljenica će svaku proslavu učiniti posebnom, a njezini okusi će zadovoljiti želju za slatkim čak i kod najvećih slatkoljubaca. Torta dolazi u pakiranju od 650 grama (1200 ml) te je odmah spremna za konzumaciju i to za čak osam osoba. Sve ljubitelje okusa i atraktivnog izgleda Slavljenica će okupiti oko stola u onim najveselijim trenucima koje dijelimo s najdražima.

Sreća dolazi u obliku ledenog, kremastog, neodoljivo slasnog Ledo sladoleda.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!