Bečki odrezak

Kuhajte s ovim proizvodom

Kako biste svaki dan uživali u bečkoj gozbi, u Ledo škrinji potražite Ledo Bečki odrezak 400g koji je pripremljen od 100% svinjskog mesa u panadi od pšeničnog brašna. Odresci su odmah spremni za pečenje bez prethodnog odmrzavanja. Za njihovu pripremu potrebno je 5 do 6 minuta u tavi, a neodoljiv okus je zagarantiran!

Priprema

Pržite panirani Bečki odrezak bez odmrzavanja u prethodno zagrijanom ulju dok ne poprimi zlatnu boju i postane hrskav. Može se servirati uz razne priloge poput krumpira, riže, salate i povrća te raznih umaka.

U svakom Ledo pakiranju kriju se najfiniji komadi mesa. Uživajte u okusu ćevapčića, pljeskavica, paniranih i punjenih odrezaka iz domaćeg uzgoja.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!