Juneći fileki

Kuhajte s ovim proizvodom

Okrepljujući fileki ili popularno zvane tripice napravljene su od junećih fileka i gustog bogatog umaka. Namijenjeni su ljubiteljima starih receptura koji se ovakvih jela prisjećaju još iz djetinjstva, no i mlađim generacijama koje žele probati nešto ukusno i jušno.

Danas svi negdje žure i imaju sve manje vremena za višesatno kuhanje, no uz Ledo gotova jela ne moraju se odreći toplog i hranjivog obroka. Jelo ne sadrži konzervanse, umjetna bojila niti pojačivače okusa.

Prosječna hranjiva vrijednost
Hranjiva vrijednost na 100g
Energetska vrijednost 99,5 kcal/414,7 kJ
Bjelančevine 6,3 g
Ugljikohidrati 4,35 g
Masti 6,4 g
Priprema

Fileke možete pripremiti u mikrovalnoj pećnici ili na štednjaku u loncu bez prethodnog odmrzavanja i to u samo nekoliko minuta. Za pripremu u mikrovalnoj pećnici potrebno je proizvod izvaditi iz kartonskog omota te foliju izbušiti na nekoliko mjesta. Nakon 7 do 8 minuta zagrijavanja na srednjoj jačini, jelo je spremno za serviranje. Za pripremu jela na štednjaku, potrebno je fileke izvaditi iz plitice i staviti u manji lonac te dodati nekoliko žlica vode. Fileke zagrijavajte 10 minuta na laganoj vatri uz povremeno miješanje. Gotovo jelo servirajte uz kuhani krumpir, njoke ili rižu.

U svakom Ledo pakiranju kriju se najfiniji komadi mesa. Uživajte u okusu ćevapčića, pljeskavica, paniranih i punjenih odrezaka iz domaćeg uzgoja.